Ultimele veşti despre fiica compozitorului Marius Ţeicu, Patricia. A fost chemat preotul

Dupa ce a stat prin spitale cateva luni bune, fiica lui Marius Teicu incearca sa se vindece de boala de sange de care sufera prin orice metode, inclusiv cele spirituale. Din acest motiv, in ultima vreme, s-a dus la biserica si s-a rugat sa se vindece cat mai rapid.

RomaniaTV.net
14 nov. 2016, 15:00
Ultimele veşti despre fiica compozitorului Marius Ţeicu, Patricia. A fost chemat preotul

„Patricia arata bine dupa tratamente si interventia chirurgicala! Parca Dumnezeu a facut o minune in cazul ei. Poate tocmai de aceea, dupa ce s-a externat, a inceput sa mearga la biserica, sa aprinda o lumanare si sa se roage pentru sanatate. Face lucrul acesta frecvent si considera ca ajutorul divin a fost important si i-a dat putere sa lupte in continuare cu maladia care ii macina organismul”, au dezvaluit apropiatii familiei.

Citeşte şi Anunţul GRAV pentru fiica lui Marius Ţeicu. Medicii le-au dat vestea

La randul sau, compozitorul extrem de afectat de diagnosticul fiicei sale a incercat sa-i fie mereu alaturi. A stat prin spitale, a suferit, iar acum incearca sa fie puternic pentru ce va urma.

Veşti extraordinare. Ce se întâmplă în aceste momente cu fiica lui Marius Ţeicu. Tânăra fusese diagnosticată cu o boală gravă