Ultimul mesaj lăsat de ospătăriţa moartă într-un bar din Centrul Vechi. Sora geamană a făcut totul public

Sora Georgianei Ispas, tanara din Bucuresti care a murit in conditii suspecte chiar in clubul in care lucra, a facut public ultimul mesaj pe care tanara l-a scris inainte sa moara. Aceasta este dovada clara ca tanara suferea din dragoste.

02 mart. 2015, 07:19

Clientii fideli ai barului din Centrul Vechi in care Georgiana Ispas lucra, o cunosteau destul de bine, si toti au fost socati ca tanara a murit chiar in mana medicilor de pe ambulanta care au incercat tot posibilul s-o salveze.

Asta dupa ce ea a fost gasita zbatandu-se intre viata si moarte in toaleta clubului unde lucra. In momentul in care seful de sala a gasit-o, s-a creat panica. Foarte multi oameni, chiar si de la terasele vecine, s-au adunat la fata locului sa vada ce s-a intamplat.

RĂSTURNARE de SITUAŢIE în cazul chelneriţei moarte în Centrul Vechi. A MURIT DE INFECŢIE DIGESTIVĂ FOTO

Martorii sustin ca fata era constienta cand a venit salvarea, insa nu putea sa scoata niciun cuvant. Pentru a putea comunica, medicii ii puneau intrebari la care tanara de 22 de ani sa poata raspunde cu da sau nu, printr-o simpla miscare din cap, scrie cancan.ro.

Astfel, martorii povestesc cum chelnerita a fost intrebata daca a luat vreo pastila, iar ea a dat afirmativ din cap. De asemenea, doctorii au mai intrebat daca este vorba despre o pastila de cap, iar ea, din nou, a confirmat. Georgiana nu a putut indica, insa, nici cine i-a dat medicamentul si nici ce fel de doctorie era. A fost urcata imediat in ambulanta si transportata de urgenta la spital.

Citeşte şi MISTER în jurul morţii unei chelneriţe din Centrul Vechi din Capitală. Ce au descoperit medicii în sângele ei

Sora geamana a ospataritei s-a decis sa faca public, la cinci luni de la moartea ei, ultimul mesaj pe care tanara il avea pe telefon. Este vorba de o declaratie de dragoste pe care Georgiana o facuse acelui baiat care a dezamagit-o, cuvinte pe care sora fetei nu le poate uita: “Cateodata tot ce vrei sa auzi este doar: tu esti tot ce am asteptat vreodata sa primesc!”.


Citeşte şi Ipoteză ŞOC în cazul chelneriţei care a băut cockteilul ucigaş. De ce a fost UCISĂ tânăra