Ultimul profet al omenirii anunţă Apocalipsa: Totul va porni de la vulcanul Vezuviu

Profetia finalului omenirii Edgard Cayce are in vedere eruptia unor vulcani, cutremure extraordinare si schimbari majore ale climei si pamantului in general.

11 ian. 2014, 10:57
Ultimul profet al omenirii anunţă Apocalipsa: Totul va porni de la vulcanul Vezuviu

Apocalipsa lui Edgard Cayce. Daca vremea potrivnica, furtunile, uraganele si cutremurele incep sa isi faca simtita prezenta din ce in ce mai intens, singurele care lipsesc de pe lista sunt eruptiile vulcanice care au lasat-o mai moale in ultimii doi ani.

Profetul Cayce sustine ca atunci cand Muntele Vezuviu din Italia si Muntele Pelee din Caraibe vor incepe sa erupa, atunci cutremure de mare intensitate vor porni pe coasta Californiei intr-o perioada de maximum 3 luni. In plus, dupa ce vulcanii mai sus mentionati vor erupe, si o interschimbare a polilor ar urma sa se intample.

Previziunile şocante ale lui Edgar Cayce, „profetului adormit”: Soarele va fi negru VIDEO

Cayce a prevazut o schimbare a polilor planetei in jurul mileniului doi si a descris acest concept al modificarii polilor magnetici si fizici drept un rezultat al miscarii crustei indepentent de Terra. Profetia sa este legata si de o predictie din Biblie facuta de Arhanghelul Gabriel catre profetul Daniel in care aceste schimbari ale Pamantului vor veni, iar perioada de reajustare va urma.

Avand in vedere cutremurele de intensitate tot mai mare si in numar mai mare pe intregul Glob, precum si cresterea temperaturilor si schimbarile climatice de la nivelul intregului mapamond, putem spune ca predictiile lui Edgard Cayce se afla mai aproape decat oricand. Vulcani care erup, cutremure din ce in ce mai mari, pamantul luand-o pur si simplu la vale sau deschizandu-se ori aparitia unor gauri de kilometri intregi adancime au devenit un fel de metafenomen normal pentru Pamant, insa niciun eveniment major precum eruperea unui vulcan puternic nu s-a petrecut.

Citeşte şi Sfârşitul lumii vine şi în 2014. Pe 22 februarie 2014

Muntele Vezuviu din Italia este considerat unul din cei mai periculosi din lume, avand in vedere ca in prezent mai mult de 2 milioane de oameni traiesc in apropierea acestuia, care a erupt mai mult de 50 de ori de la inceputul erei noastre, mai exact din 79 e.n., cand a ingropat orasul Pompeii in cenusa. Muntele Pelee este la fel de periculos, desi in vecinatatea sa traieste un numar mult mai mic de oameni. A ucis peste 30000 de oameni in 1902, atunci cand a erupt ultima data.

Citeşte şi APOCALIPSA este aproape. PREZICERI ÎNFRICOŞĂTOARE ale lui NOSTRADAMUS pentru 2014 VIDEO

Muntele Vezuviu se afla in zona verde la ora actuala, existand sisteme care ar putea semnala iminenta unei eruptii cu doua saptamani inainte, timp in care autoritatile italiene vor pune in aplicare planul de evacuare deja stabilit. Muntele Pelee din Insulele Caraibe insa nu a mai erupt de mult si se afla sub supravegherea continua a oamenilor de stiinta.

Apocalipsa prevestita de Edgard Cayce ar putea veni oricand, mai ales avand in vedere ca pamantul in sine incepe sa isi faca simtita prezenta, prin schimbari ale terenului si cutremure, desi cele doua eruptii vulcanice apocaliptice nu au avut loc inca. Acestea ar ptuea insa sa loveasca oricand, pornind si o apocalipsa ingrozitoare a omenirii.