ULUITOR: Cum fură românii banii de pe cardurile italienilor VIDEO

Cinci români au fost arestaţi la Roma, după ce au lăsat zeci de italieni fără bani pe carduri, potrivit România TV. Ei au avut un sistem bine pus la punct pentru a înşela oamenii. Românii au fost surprinşi în acţiune de camerele de supraveghere dintr-o bancă.

16 feb. 2014, 21:53
ULUITOR: Cum fură românii banii de pe cardurile italienilor VIDEO

Cei cinci români aveau un plan foarte simplu atunci când acţionau, care se pare că a dat roade. Trei femei intrau în sediul băncii alături de victimă, fiecare dintre ele având un rol bine stabilit. Mai întâi, o femeie se uita la codul pin pe care victima îl forma la bancomat. Aceasta îşi nota cifrele, iar apoi se retrăgea. Intra apoi în scenă o altă femeie. Aceasta arunca o bancnotă pe jos şi convinge femeia de la bancomat că banii îi aparţin.

În acest timp, un alt complice schimbă cardul de la bancomat cu unul fals. Victima nici nu îşi dăde seama că a fost înşelată, aşa că pleacă liniştită. Operaţiunea se încheia mai târziu, când un bărbat scote banii, folosind cardul şi codul pin obţinute de românce.

Românii au reuşit astfel să înşele aproximativ 50 de persoane. Potrivit presei italiene, ei strângeau chiar şi 5.000 de euro pe zi. 

CITEŞTE ŞI: Fapte ÎNFIORĂTOARE ale unor români în Italia. Bărbaţii furau lucruri de valoare din sicrie