Un actor de 29 de ani s-a sinucis. Mama lui l-a găsit SPÂNZURAT în casă

Un actor în vârstă de 29 de ani s-a sinucis la doar câteva zile după ce noul său film a fost lansat în cinematografe.

RomaniaTV.net
23 mart. 2017, 16:49

Aaron Eaton şi-a pus capăt zilelor la doar câteva zile după ce filmul său, „Brotherhood”, a fost lansat în cinematografe. Mama lui l-a găsit spânzurat în locuinţa pe care o împărţeau în sudul Londrei. Din primele informaţii reiese că tânărul era deprimat din cauză că fosta sa iubită şi-a găit un nou partener.

Înainte de a se sinucide, Aaron a consumat băuturi alcoolice şi cocaină, analizele efectuate de legişti indicând o alcoolemie de două ori mai mare decât limita peste care este interzis să urci la volan în Marea Britanie.

Corpul neînsufleţit al actorului a fost descoperit chiar de mama sa, la întoarcerea din vacanţă. Femeia a fost, de altfel, cea care a tăiat frânghia cu care s-a spânzurat, până la sosirea paramedicilor, care nu au putut decât să constate deesul.

Rapperul Stormzy, cu care era Aaron era prieten din copilărie, şi regizorul fimului „Brotherhood”, Noel Clarke au transmis mesaje de condoleanţe.

„Durerea este imensă, nu pot minţi. Ai avut o inimă bună şi mulţi vor fi distruşi de gestul tău. Să te odihneşti în pace, frate! Pur şi simplu nu poţi şti prin ce trec oamenii. Nu pot să cred! Toată dragostea şi rugăciunile pentru familia ta”, a scris Stormzy pe Twitter.

„RIP Aaron. Am vorbit acum câteva zile. Aveam atâtea pregătite pentru tine. Toate rugăciunile pentru familia ta”, a scris, pe aceeaşi platformă, Noel Clarke.