Un adolescent de 15 ani, mort într-o tabără din Caraş Severin

Eveniment tragic petrecut într-o tabără din judeţul Caraş Severin. Un copil a fost găsit mort în pat la câteva ore după ce îşi sărbătorise ziua de naştere.

RomaniaTV.net
30 aug. 2015, 09:00
Un adolescent de 15 ani, mort într-o tabără din Caraş Severin

Un copil de 15 ani a fost găsit mort în camera sa de cei care au vrut să-l trezească, văzând că acesta nu se mai trezea. Cel puțin din mărturisirile profesorilor și ale celorlalți copii, se pare că băiatul nu ar fi avut probleme mari de sănătate până la această nenorocire. Călin era din Corabia și venise împreună cu colegii săi în tabăra de la Crivaia. Sâmbătă seara, el a fost sărbătorit de grupul cu care petrecuse timp de o săptămână, a primit și un tort și, potrivit martorilor, copiii s-au distrat și au făcut și un foc mare, așa cum se obișnuiește la plecarea din tabără.

În jurul orei 1,30, ei s-au retras în camerele lor și s-au culcat, fără ca vreunul dintre ei să fi dat semne că s-ar fi simțit rău. Azi-dimineață, Călin a fost găsit fără suflare în camera sa. Din câte se pare, moartea a intervenit în timpul nopții.

O echipă operativă, alcătuită din polițiști și medic legist, sub coordonarea unui procuror, au deschis o anchetă în vederea stabilirii cauzelor producerii nenorocirii. Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Județean de Urgență din Reşiţa, în vederea efectuării necropsiei.