Un adolescent din judeţul Iaşi, rănit în timpul unui joc cu bricege

Un băiat de 14 ani, din localitatea Bojila, judeţul Iaşi, a fost internat, miercuri, în Spitalul de Neurochirurgie, după ce a fost lovit cu un briceag în zona cefei în timpul unui joc la care participa alături de alţi copii. Poliţiştii au deschis o anchetă.

13 dec. 2017, 18:46
Un adolescent din judeţul Iaşi, rănit în timpul unui joc cu bricege

Copilul de 14 ani are o rană tăiată de 2 centimetri, după ce a fost rănit de un coleg de joacă cu un briceag. Incidentul a avut loc miercuri în localitatea ieşeană Bojila, din comuna Mădârjac, potrivit mediafax.ro.

„Avea o plagă înjunghiată temporo- occipital stânga, cu un corp restant, cuţit tip briceag. Totul s-a întâmplat accidental, în joacă, între copii. Plaga este de aproximativ 2 centrimetri adâncime. A fost preluat de către un echipaj SMURD. Este stabil hemodinamic şi dus la Spitalul de Neurochirurgie”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD.

Potrivit unor informaţii, mai mulţi tineri se jucau, aruncând cu bricege într-un gard. Un băiat de 14 ani, crezând că prietenii săi au terminat de aruncat, s-a îndreptat spre gard ca să îşi recupereze briceagul şi a fost lovit în zona cefei.

Poliţiştii din Iaşi au deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte şi Un adolescent din Galaţi, ÎMPUŞCAT în plină stradă