Un agent american al Forţelor Speciale dezvăluie că EXTRATEREŞTRII vor vizita Pământul VIDEO

Un fost agent american al Forţelor Speciale ale Armatei Aerului susţine că a studiat planuri ale extratereştrilor de a vizita Pământul în cadrul unui program secret coordonat de guvernul Statelor Unite.

13 dec. 2018, 13:48

Richard Doty este un fost agent al USAF care face acum dezvăluiri despre investigaţiile pe care le-a întreprins în privinţa unei eventuale existenţe a extratereştrilor pe Pământ.

În luna mai 2001, cu ajutorul ufologului Steven Greer, Doty a adus dovezi în cadrul „Disclosure Project” în faţa „National Press Club” din Washington DC.

Atunci, 20 de ofiţeri în retragere ale Forţelor Aeriene Americane (FAA) şi agenţi secreţi s-au reunit pentru a prezenta în premieră despre cercetări asupra extratereştrilor. 

După 20 de ani, Doty a delaliat rolul său precis pe care l-a avut la Baza Forţelor Aeriene din Kirtland, în anii 1990, răstimp în care a fost implicat în studiul privind existenţa vieţii pe alte planete.

„Iniţial am fost ofiţer de contrainformaţii”, a dezvăluit el ulterior, în serialul din 2017, Netflix  „Unacknowledged”. „În acea perioadă lucram în programul special al Guvernului SUA care se ocupa de investigaţii despre posibila existenţă a extratereştrilor.

Doty a primit critici de-a lungul anilor după ce a recunoscut că făcea parte şi dintr-un proiect de dezinformare cu guvernul american la un moment dat.

În documentarul intitulat Mirage Men 2013, el a a dezvăluit modul în care militarii au folosit mitologia pentru a-şi apăra tehnologia avansata.n

Iniţial, el a pretins că a descoperit cadavre de extratereştri după accidentul de la Roswell. El a relatat atunci despre aceast eveniment că i-a văzut pe extratereştrii şi că cei mai mulţi fuseseră grav răniţi. „Ni s-a spus că fuseseră duşi la baza aeriană Kirkland, din Albuquerque, înainte de a merge la Los Alamos.”