Un alt bărbat eliberat în baza recursului compensatoriu a comis-o din nou: A atacat un om într-un bar şi i-a rupt maxilarul

Recent eliberat din penitenciar, un bărbat din Piteşti a provocat un scandal într-un local din centrul oraşului. Victimă i-a căzut un client, pe care l-a bătut şi i-a rupt maxilarul. Agresorul, în vârstă de 33 de ani, fusese închis după ce, în iulie 2015, în urma unui conflict a tăiat cu sabia un alt bărbat.

RomaniaTV.net
14 ian. 2019, 15:52
Un alt bărbat eliberat în baza recursului compensatoriu a comis-o din nou: A atacat un om într-un bar şi i-a rupt maxilarul

În noaptea de 23 spre 24 decembrie 2018 Dan Florin, recent eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu, a agresat un alt individ căruia i-a rupt maxilarul. Victima agresiunii a ajuns direct la spital și a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Acesta a depus plângere împotriva agresorului. Cazul a fost preluat de Poliţia Municipiului Piteşti.

Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă să ajungă din nou la închisoare, unde pe lângă pedeapsa pe care o va primi, va trebui să execute şi restul de pedeapsă rămas de la condamnarea pentru tentativa de omor din 2015, când a atacat un om cu sabia.

După agresiunea din 2015, Dan Florin C. a fugit din țară. A fost prins la Malmo, în Suedia, după aproximativ o lună. Autorităţile suedeze l-au extrădat şi a fost arestat preventiv la Piteşti, pe data de 14 august 2015. Trimis în judecată sub acuzaţia de tentativă de omor, agresorul a primit o pedeapsă de 6 ani şi 8 luni, dar Curtea de Apel Piteşti i-a micşorat condamnarea: 5 ani şi 10 luni. A executat aproximativ 3 ani şi 2 luni din pedeapsă, iar în toamna anului trecut a fost eliberat condiţionat, din Penitenciarul Târgu Jiu.