Un alt model de top a fost găsit fără viaţă în propriul apartament. Povestea e identică cu cea a Ancăi Roventa

Moartea modelului Ancai Roventa pare trasa la indigo cu un alt caz, care s-a petrecut cu exact o luna in urma.

18 dec. 2014, 13:50

Anca Roventa a fost gasita moarta in casa in urma cu doua zile de rudele modelului, dupa ce tanara de 26 de ani nu mai raspunsese timp de doua zile la telefoane si mesaje. Bruneta a fost gasita prabusita in baie, potrivit wowbiz.ro.

Cu exact o luna inainte de moartea Ancai, un alt model celebru a fost gasit fara viata in apartamentul sau. Cele doua cazuri sunt socant de asemanatoare. Atat romanca Anca Roventa, cat si cehoaica Katerina Netolicka aveau 26 de ani si amandoua au fost gasite moarte in baie.

Un alt model, care a lucrat cu Netolicka la New York timp de sapte ani, a descris-o pe aceasta ca avand un comportament bipolar si a dezvaluit ca suferea de depresie. „Cateodata era foarte fericita, aproape de extaz, iar in secunda urmatoare devenea depresiva si obisnuia sa-si faca singura rau”, a spus aceasta. „Prietenul modelului, care nu era acasa in ziua tragicului incident, spune insa ca Netolicka nu si-a facut niciodata rau singura si ca in momentul mortii era intr-o stare buna din punct de vedere mental”, a scris New York Post in urma cu doar o luna.

In cazul cehoaicei, misterul este si mai mare pentru ca langa cadavrul ei au fost gasiti morti si cei doi caini ai ei. Nici pana in ziua de azi, autoritatile nu au anuntat cauza mortii Katerinei.

CITEŞTE ŞI: ŞOCANT: Prima ipoteză în cazul morţii fotomodelului Anca Rovenţa