Un autobuz care circulă pe una din liniile de transport public din Buzău a plimbat timp de jumătate de oră un pasager mort

Caz halucinant în Buzău, chiar pe una din liniile de transport public ale oraşului. Unui bărbat în vârstă de 65 de ani i s-a făcut rău şi şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce se afla în autobuz. Curios este că niciunuia dintre pasageri nu i s-a părut nimic suspect, astfel că abia la capăt de linie şoferul a constatat că bătrânul era mort. 

RomaniaTV.net
19 ian. 2017, 12:59
Un autobuz care circulă pe una din liniile de transport public din Buzău a plimbat timp de jumătate de oră un pasager mort

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Buzău, s-a urcat într-un autobuz, însă la scurt timp i s-a făcut rău și și-a pierdut cunoștința.

Niciun pasager aflat în mijlocul public de transport nu a sesizat că omului i se făcuse rău. Abia după ce autobuzul a ajuns la capăt de linie și toată lumea a coborât, șoferul s-a dus spre bărbat să îl înștiințeze că trebuie să coboare, moment în care acesta a descoperit că bărbatul nu prezenta semne vitale.

Șoferul autobuzului a chemat ambulanța, iar la scurt timp medicii sosiți la fața locului au început manevrele de resuscitare, însă fără rezultat. Aceștia au declarat în cele din urmă decesul bărbatului. Trupul neînsuflețit va fi supus necropsiei pentru a se stabili cauza exactă a decesului.