Un avion a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Timişoara după ce un copil a avut probleme medicale

Un avion pe ruta Bucureşti-Barcelona a aterizat de urgenţă, joi seară, pe Aeroportul Internaţional Timişoara, după ce un copil care se afla în aeronavă a avut probleme medicale, informează Mediafax. Micuţul a fost transportat la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, iar aeronava a plecat către Spania.

RomaniaTV.net
25 oct. 2012, 16:14
Un avion a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Timişoara după ce un copil a avut probleme medicale

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat, joi seară, corespondentului Mediafax, că medicii au decis transportarea copilului care s-a simţit rău şi a părinţilor acestuia la spital, iar pilotul a hotărât să decoleze spre destinaţie.

„Copilul a fost consultat de medici, iar aceştia au decis să îl transporte, alături de părinţi, la spital, astfel că aeronava a decolat spre destinaţia finală, la circa o oră de la aterizare”, a spus Trifan.

Potrivit unor surse medicale, micuţul are un an şi două luni. Acesta a fost supus recent unui transplant de ficat în Spania, iar după o perioadă de recuperare s-a întors în România, la Bucureşti. În ţară, copilului i s-a făcut rău şi părinţii lui au decis să-l ducă înapoi în Spania.

Micuţul a fost transportat la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Un avion pe ruta Bucureşti-Barcelona a aterizat de urgenţă, joi seară, pe Aeroportul Internaţional Timişoara, după ce un copil care se afla în aeronavă a avut probleme medicale.

Avionul a aterizat la ora 18.48 în condiţii de siguranţă.