Un avion care trebuia să aterizeze la Bacău, redirecţionat către Iaşi. Pasagerii altei curse au survolat oraşul timp de 45 de minute

Un avion care efectua un zbor pe ruta Liverpool - Bacău a survolat oraşul timp de 45 de minute până a putut ateriza, în vreme ce pasagerii unei alte curse, pe ruta Bacău-Milano-Bergamo, au fost redirecţionaţi către Iaşi, din cauza ceţii.

RomaniaTV.net
07 mart. 2018, 11:55
Un avion care trebuia să aterizeze la Bacău, redirecţionat către Iaşi. Pasagerii altei curse au survolat oraşul timp de 45 de minute

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Bacău, Cezara Ficuţă, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că miercuri două avioane care ar fi trebuit să decoleze ori să aterizeze la Bacău au avut dificultăţi din cauza ceţii, o cursă înregistrând întârzieri de peste trei ore.

„În prima parte a zilei, la Bacău a fost ceaţă, astfel că zborurile programate au suferit modificări. Astfel, la cursa Bacău-Milano-Bergamo, pasagerii au fost redirecţionaţi cu un autocar către Aeroportul Internaţional Iaşi, iar cursa care ar trebuit să ajungă la Bacău din Liverpool a aterizat după aproximativ 45 de minute şi a pornit de la Bacău înapoi spre Liverpool la 12.30, deşi avionul era programat să plece la ora 9.00”, a spus Cezara Ficuţă.

Aşadar, avionul care executa cursa Liverpool – Bacău de miercuri dimineaţă nu a putut ateriza vreme de peste 45 de minute din cauza ceţii, aeronava survolând oraşul în tot acest timp, până ce a fost reuşită aterizarea.

Citeşte şi COD GALBEN de ceaţă, burniţă şi ploaie. Vezi zonele vizate de alerta ANM