Un băiat din Gorj a dispărut de acasă după ce a aflat rezultatele la Evaluare Naţională 2015

Dramă într-o familie din Târgu Jiu. Fiul în vârstă de 15 ani a fugit de acasă imediat după afişarea rezultatelor la examenul de evaluare naţională. Cotropiţi de durere, părinţii spun că băiatul se aştepta la o notă mare şi că s-ar fi supărat din cauză că a obţinut doar 6,50. După ce a plecat de acasă, tatăl i-a trimis băiatului un mesaj pe Facebook, iar fiul lui l-a citit. Nu i-a dat niciun răspuns.

30 iun. 2015, 11:40
Un băiat din Gorj a dispărut de acasă după ce a aflat rezultatele la Evaluare Naţională 2015

Marius, în vârstă de 15 ani, din Târgu Jiu a susţinut săptămâna trecută examenul de Evaluare Naţională. El a plecat de acasă vineri, imediat după afişarea primelor rezultate. A luat cu el 1.200 de lei, ghiozdanul şi buletinul.

Am fost la serviciu şi când m-am întors nu l-am mai găsit. Cred că voia să ia o notă mai mare la examen. A zis că a învăţat mai mult. Se aştepta la 8, 9 şi a luat 6,5. Era un copil deosebit de cuminte, nu ştiu unde s-o fi dus„, a spus mama băiatului.

Tatăl lui Marius era în Marea Britanie atunci când fiul lui a dispărut. Întors în ţară, bărbatul i-a trimis fiului un mesaj pe Facebook, pe care băiatul l-a citit. „Ultimul mesaj pe care i l-am trimis duminica seară, am văzut că l-a citit. I-am scris: „Marius, vino acasă băiatul meu, că nu te cert. Răspunde-mi pentru că sunt îngrijorat. Te iubesc! Dacă ţi-am greşit cu ceva, iartă-mă!”. Nu l-am certat, i-am spus că trebuie să înveţe, dar asta face orice părinte„, a declarat tatăl băiatului.

Disperaţi, părinţii băiatului au umblut oraşul cu afişe. Oamenii sunt dispuşi să ofere şi recompense pentru informaţii care pot duce la găsirea băiatului. Poliţia l-a dat pe băiat în consemn la frontieră şi îl caută în toată ţara.

Citeşte şi: REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 EDU.RO. Vezi aici toate notele din Capitală şi din judeţul tău