Un băieţel de 10 ani a fost AGRESAT SEXUAL de un vecin, pe scara de incendiu a blocului

Caz şocant în judeţul Braşov. Un băiat de zece ani a fost agresat sexual de un vecin, pe scara de incendiu a blocului. Individul i-a luat copilului bicicleta şi l-a făcut astfel să meargă după el, ca să o recupereze. Un alt vecin a surprins momentele oribile şi a dat imediat alarma.

01 iul. 2016, 05:14
Un băieţel de 10 ani a fost AGRESAT SEXUAL de un vecin, pe scara de incendiu a blocului

Totul s-a petrecut în Codlea. Băieţelul în vârstă de 10 ani a găsit la un tomberon din oraş, o bicicletă. A luat-o şi a pornit spre casă. Pe drum, s-a întâlnit cu un vecin căruia i-a povestit că a avut noroc şi s-a ales cu o bicicletă. Bărbatul i-a luat-o şi a adus-o într-un bloc.

Copilul l-a urmărit, în încercarea de a-şi recupera bicicleta. Pe scara de incendiu, inculpatul l-a ademenit pe copil şi l-a agresat sexual. Scena a fost surprinsă de un martor, care l-a anunţat pe tatăl băiatului, potrivit brasovultau.ro.

Pe fir au intrat apoi, anchetatorii. Principalul suspect, în vârstă de 33 de ani, a fost reţinut şi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă. S-a emis mandat sub acuzaţia de agresiune sexuale, dar inculpatul a contestat hotărârea.