Un băieţel de 9 ani, căutat de zeci de persoane după ce s-a îndepărtat de tatăl său şi a dispărut, a fost găsit aproape de casă

Un băieţel în vârstă de 9 ani, dispărut în zona localităţii Stăncilova, s-a pierdut duminică, fapt pentru care autorităţile cărăşene s-au mobilizat pentru a-l căuta.

RomaniaTV.net
07 ian. 2018, 15:54
Un băieţel de 9 ani, căutat de zeci de persoane după ce s-a îndepărtat de tatăl său şi a dispărut, a fost găsit aproape de casă

UPDATE. Un băieţel în vârstă de 9 ani a fost căutat, duminică, de zeci de persoane după ce s-a îndepărtat de tatăl său şi a dispărut în zona localităţii Stăncilova, din judeţul Caraş-Severin. Băieţelul a fost găsit aproape de casă.

Băieţelul de 9 ani, din localitatea Stăncilova, judeţul Caraş-Severin, căutat, duminică, de zeci de persoane după ce s-a îndepărtat de tatăl său şi a dispărut, fost găsit, în cursul serii. „Este bine, nu este rănit. A fost găsit la aproximativ trei kilometri de casă”, arată ISU Caraş-Severin.

„În urma unui apel la 112, primit în data 7.01.2018, în jurul orei 15,00, care anunţa că un băiat în vârstă de 9 ani s-a îndepărtat de tatăl său şi a dispărut în zona localităţii Stăncilova – comuna Şopotu Nou, sub coordonarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin s-au constituit echipe de căutare-salvare, care acţionează în aceste momente, în teren, pentru căutarea copilului”, se arată într-un comunicat al ISU Semenic, remis duminică.

Echipele care acţionează în prezent pentru căutarea băiatului sunt formate din pompieri, jandarmi, poliţişti, membri ai Serviciului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă Şopotu Nou şi cetăţeni.