Un bărbat, prins în flagrant în timp ce încerca să fure o maşină

Un bărbat de 31 de ani din Bucureşti, surprins joi noaptea de jandarmii bucureşteni în timp ce încerca să fure o maşină dintr-o parcare situată pe Calea Griviţei, a mai fost condamnat şi pentru conducere fără permis şi pentru alte infracţiuni de furt.

04 oct. 2013, 11:25
Un bărbat, prins în flagrant în timp ce încerca să fure o maşină

„Suspectul a forţat uşa autoturismului cu o şurubelniţă şi a fost prins de patrula de jandarmi în timp ce încerca să pornească maşina cu firele de contact”, informează Jandarmeria Capitalei într-un comunicat remis Agerpres.

Individul, cunoscut poliţiştilor pentru antecedentele penale, a fost prins în flagrant de jandarmi în jurul orei 03,30 în timp ce încerca să fure un autoturism marca Opel.

‘Jandarmii i-au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută de art. 217 Cod Penal şi tentativă de furt, faptă prevăzută de art. 209 Cod Penal, pentru care riscă închisoarea de până la 15 ani şi a fost predat lucrătorilor de poliţie pentru continuarea cercetărilor’, se arată în comunicatul DGJMB.

Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii de la Furturi Auto şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi Prins în flagrant, în timp ce fura dintr-o locuinţă VIDEO