Bărbatul care a aruncat un cocktail Molotov în curtea sediului PSD Vrancea a fost reţinut UPDATE

Un bărbat de 47 de ani a vrut să incendieze luni noapte sediul PSD Vrancea, el aruncând în curtea filialei un cocktail Molotov, după care a fugit. El le-a spus poliţiştilor că a avut un moment de rătăcire şi că nu este membru de partid.

RomaniaTV.net
14 aug. 2018, 06:14
Bărbatul care a aruncat un cocktail Molotov în curtea sediului PSD Vrancea a fost reţinut UPDATE

UPDATE Poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul care, luni noapte, a aruncat un cocktail Molotov în curtea în care se află sediul PSD Vrancea din Focşani, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzau pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache, a declarat marţi că luni noapte, în jurul orei 22.05, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi aruncat cu o sticlă ce conţinea o substanţă inflamabilă îmbibată într-un material textil, „în curtea unui imobil ce reprezintă sediul unei formaţiuni politice, din municipiul Focşani”.

„În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 45 de ani, bănuit de săvârşirea faptei. Cel în cauză a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Focşani pentru a fi audiat, iar faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la distrugere”, a declarat Paula Enache, potrivit News.ro.

_________

Bărbatul a fost prins de două persoane care l-au observat şi a fost predat poliţiştilor, potrivit News.ro.

Luni noapte, în jurul orei 22.00, el a aruncat un cocktail Molotov în curtea sediului PSD Vrancea din Focşani. Apoi, atacatorul a fugit, dar a fost prins de către doi bărbaţi care se aflau la o terasă în apropiere.

El a fost predat poliţiştilor care l-au dus la audieri.

În urma incidentului a ars vegetaţia din curtea PSD Vrancea pe o suprafaţă de câţiva metri pătraţi.

Bărbatul suspectat că a vrut să incendieze sediul PSD Vrancea are 47 de ani si este din Goleşti. El lucrează la o societate din subordinea Consiliului Local Focşani. La audieri, el le a spus poliţiştilor că a avut un moment de rătăcire şi că nu este membru în niciun partid politic.