Un BĂRBAT a fost ARESTAT deoarece avea PATRU soţii, ŞAPTE logodnice şi CINCI iubite. Cum arată FOTO

Un bărbat din Austria a fost arestat după ce s-a descoperit că avea patru soţii, şapte logodnice şi cinci iubite. Bărbatul se folosea de toate femeile din viaţa lui pentru a face rost de bani, mâncare şi un loc unde să doarmă.

20 oct. 2014, 14:42

Sonko Tijan, un tanar de culoare din Austria, a fost arestat, dupa ce una dintre sotiile lui a descoperit ca nu este singura persoana cu care barbatul are o relatie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi EXPERIMENT SOCIAL: Cum reacţionează FEMEILE când un bărbat cu BUGATTI le propune o partidă de SEX VIDEO

Astfel, el a devenit un adevarat detinator de recorduri in Austria, dupa ce autoritatile au descoperit ca avea patru sotii, sapte logodnice si alte cinci partenere. Cu toate ca planul sau ii mergea de minune, Sonko a fost descoperit upa ce doua dintre sotiile sale au aflat ca sunt casatorite cu acelasi barbat. Una dintre femei, Sonja Maier, a descoperit pe Facebook ca sotul ei mai are o nevasta si a luat legatura cu ea.

Citeşte şi A detonat BOMBA la PĂCĂNELE. A câştigat O AVERE şi nu este ÎNSURAT

Cele doua au realizat la scurt timp dupa ca au fost pacalite de acelasi barbat si au depus o plangere la politie, lucru ce a dus la aflarea faptului ca Sonko avea relatii cu 16 femei concomitent. Barbatul, de origine din Gambia, are patru copii, iar doua dintre prietenele sale sunt gravide. El se folosea de toate femeile din viata lui pentru a avea unde sa doarma si ce manca, dar si pentru a imprumuta bani de la ele.