Un bărbat a fost prins sub tramvai într-un cartier din Iaşi. Poliţia face anchetă VIDEO

Un accident grav a avut loc luni în Podul de Piatră. Un ieşean a fost prins sub un tramvai. La faţa locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor şi de la Poliţie.

04 dec. 2017, 14:12
Un bărbat a fost prins sub tramvai într-un cartier din Iaşi. Poliţia face anchetă VIDEO

Poliţiştii din Iaşi au deschis, luni, o anchetă, după ce un tânăr de 29 de ani, care a spus că este sub tratament psihiatric, a fost accidentat de un tramvai. Medicii fac eforturi pentru a-l salva pe bărbat.

Tânărul de 29 de ani a fost dus în stare gravă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, după ce a fost accidentat de un tramvai care circulă pe ruta 11, din oraş.

Din primele informaţii, bărbatul ar fi încercat să traverseze neregulamentar strada, vatmanul a încercat să frâneze, însă nu a mai putut evita impactul.

Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi, a declarat că la locul accidentului a fost trimis un echipaj de descarcerare şi autospeciala de terapie intensivă.

„Am fost solicitaţi prin serviciul 112 să intervenim în zona Podu de Piatră, după ce un tânăr în vârstă de 29 ani a fost prins sub roţile unui tramvai. În momentul sosirii echipajelor noastre, tânărul era conştient”, a declarat Bolohan.

Tânărul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi transportat la Spitalul Sfântul Spiridon, cu răni la cap, torace şi picioare.

Potrivit lui Ovidiu Popa, medic SMURD Iaşi, tânărul le-a mărturisit cadrelor medicale că este sub tratament psihiatric.

Poliţistii urmează acum să stabilească dacă a fost vorba despre un accident, acesta împiedicându-se în timp ce traversa, ori dacă a fost vorba despre o tentativă de suicid sau despre o halucinaţie dată de tratamentul psihiatric.

Traficul a fost blocat timp de o oră în zona producerii accidentului.

Citeşte şi Un tigru pe străzile Parisului. Trafic blocat în arondismentul XV, animalul a fost împuşcat de stăpân