Un bărbat a fost rănit grav după explozia unui colet în oraşul american Austin

Un bărbat a fost rănit grav, miercuri, în oraşul american Austin, statul Texas, după ce un colet a explodat în interiorul unui centru pentru donaţii de bunuri, relatează site-ul televiziunii ABC News.  

RomaniaTV.net
21 mart. 2018, 05:07
Un bărbat a fost rănit grav după explozia unui colet în oraşul american Austin

Update: Departamentul de Poliţie din Austin a anunţat, prin intermediul contului de Twitter, că în interiorul coletului nu se afla o bombă propriu-zisă, ci un dispozitiv inflamabil. Totodată, „în acest moment, nu există motive pentru a corela acest incident cu precedentele cazuri privind bombe în colete„.

Poliţia locală şi FBI au securizat zona, iar pompierii evacuează persoanele aflate în clădire. Un bărbat în jurul vârstei de 30 de ani a fost transportat la spital cu răni multiple, dar se află în stare stabilă. 

Citeşte şi BOMBĂ la un sediu al FedEx. Cel puţin o persoană a fost rănită de un colet suspect

Potrivit informaţiilor preliminare, incidentul ar avea legătură cu precedentele cinci atacuri cu bombă din statul Texas, soldate cu doi morţi şi patru răniţi. Anchetatorii susţin că dispozitivele explozive improvizate au fost plasate de către un individ care vrea să comită crime în serie.

Un alt colet care conţinea un dispozitiv exploziv a fost descoperit marţi în cadrul unui sediu al companiei de curierat FedEx din oraşul Austin.