Un bărbat a fost reţinut după ce a fost la un pas să-şi omoare fosta iubită

Un bărbat din Brașov a fost la un pas să-și ucidă fosta iubită, după ce a supus-o la chinuri groaznice, ca să-și retragă plângerile pentru viol și lovire. Într-un moment de furie, omul a lovit-o pe femeie cu cuțitul. Cei doi au și un copil de 5 ani, iar individul a ajuns în arestul poliției.

RomaniaTV.net
28 iun. 2018, 11:47
Un bărbat a fost reţinut după ce a fost la un pas să-şi omoare fosta iubită

Femeia a depus plângeri împotriva lui în 25 şi 26 mai, acuzând că ar fi bătut-o şi chiar violat-o. Dat fiind faptul că scenele de violenţă şi de agresiune sexuală s-au petrecut în cartierul Timiş – Triaj, unde locuiesc victima şi inculpatul, dosarele penale s-au aflat în lucru la Poliţia Transporturi Feroviare. În urma plângerilor, poliţiştii au demarat căutările bărbatului în vârstă de aproximativ 25 de ani. A fost obţinut mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele individului şi au fost efectuate percheziţii la domiciliul lui şi în locuri pe care obişnuia să le frecventeze, însă inculpatul nu a fost de găsit.

„Pe 23 iunie, el a aşteptat-o surprins-o din nou pe femeie, sub podul din zona Timiș-Triaj, în timp ce aceasta se întorcea de la serviciu, iar pentru a o convinge să-şi retragă plângerile, a lovit-o şi a rănit-o cu cuţitul”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef Gabriela Dinu, potrivit mytex.ro.

După acest nou atac, bărbatul a fost prins de poliţişti şi introdus în Arestul IJP Braşov în baza mandatului de arestare preventivă emis în lipsă. Dar, dată fiind gravitatea noilor fapte, dosarul a fost trimis de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, pentru a se face cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor.