Un bărbat a fost ucis pe trecerea de pietoni, lângă Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti VIDEO

Un bărbat a fost ucis de o maşină de gunoi pe o trecere de pietoni, la intersecţia dintre Calea Floreasca şi şoseaua Ştefan cel Mare din Bucureşti, chiar în faţa Spitalului de Urgenţă. Traficul în zonă este îngreunat, iar tramvaiul 46 este blocat.

12 feb. 2014, 09:55
Un bărbat a fost ucis pe trecerea de pietoni, lângă Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti VIDEO

Bărbatul a fost lovit de o autospecială de la o companie de salubritate. Încă nu se cunosc cauzele accidentului.

Circulaţia a fost îngreunată în intersecţia dintre Calea Floreasca şi Şoseaua Ştefan cel Mare aproximativ o oră, în timp ce cea a tramvaielor a fost blocată, întrucât maşina de gunoi care a accidentat mortal un bărbat a oprit chiar pe linia de tramvai, unde a rămas până la finalizarea cercetării la faţa locului.

Martorii spun că bărbatul lovit de maşină s-a aruncat, pur şi simplu, în faţa utilitarei, încercând să se sinucidă. Alţii spun, însă, că bătrânul a încercat să fugă pe trecerea de pietoni, în timp ce şoferul maşinii de gunoi a forţat trecerea pe culoarea verde a semaforului şi a accelerat, ceea ce a făcut impactul imposibil de evitat. Bărbatul a fost izbit în plin şi aruncat câţiva metri de locul impactului, decedând pe loc. La faţa locului au venit imediat medici de la Spitalul de Urgenţă, care au încercat să-l resusciteze pe bărbat, însă fără succes.