Un bărbat a murit după ce a coborât în fântână ca să recupereze un baton de parizer şi o cutie cu lapte

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Ipoteşti, judeţul Suceava, a murit după ce a coborât într-o fântână adâncă de 16 metri ca să recupereze un baton de parizer şi o cutie cu lapte.

14 oct. 2017, 06:36
Un bărbat a murit după ce a coborât în fântână ca să recupereze un baton de parizer şi o cutie cu lapte

Bărbatul, care locuia singur într-o casă în construcţie din Ipoteşti, obişnuia să îşi ţină alimentele la rece în fântână. După ce acestea au căzut din găleata în care erau așezate, bărbatul a decis să coboare după ele.

„A scos apa din fântână cu pompa şi a coborât, ajutat de cumnata sa. A scos cu găleata mezelul, însă imediat cumnata a văzut că a slăbit din putere şi că nu mai vorbeşte”, a povestit, pentru Monitorul de Suceava, Maria Reguş, o vecină.

Cumnata și un vecin au reuşit să îl aducă la suprafață, iar echipajul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava venit la fața locului a reuşit să-l resusciteze pe bărbat.

Din păcate, eforturile celor care l-au scos din fântână pe bărbat şi ale personalului SMURD nu au reuşit să îl salveze pe bărbat. Perioada în care a fost în stop cardio-respirator a fost prea lungă, iar acesta nu şi-a mai revenit.

Citeşte şi Tragedie în Argeş. Un bărbat care lucra la o exploatare forestieră a murit strivit de un copac