Un bărbat a murit după ce a fost surprins de viitură în timp ce se afla cu vacile la păscut

Un bărbat a murit, marţi după-amiază, după ce a fost surprins de o viitură în timp ce se afla cu vacile la păscut, trupul său fiind găsit după câteva zeci de minute de căutări.

24 iul. 2018, 12:35
Un bărbat a murit după ce a fost surprins de viitură în timp ce se afla cu vacile la păscut

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, autorităţile au fost anunţate, marţi după-amiază, de faptul că un bărbat a fost surprins de o viitura în comuna Mărgineni, satul Itrineşti.

La locul evenimentului s-a deplasat comandantul de detaşament şi un echipaj de pompieri militari cu o autospecială complexă de intervenţie, o barcă şi un autoturism de serviciu cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ.

Bărbatul respectiv, în vârstă de 45 de ani, se afla cu vacile la păscut, iar la un moment dat a fost luat de torenţi. El a fost găsit decedat după câteva zeci de minute de căutări, în satul Itrineşti.

De asemenea, la ora transmiterii acestei ştiri, pompierii intervin pentru a scoate apa din mai multe curţi din comuna Pipirig şi din staţiunea Bălţăteşti.

În plus, Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră pe DN 15 B Poiana Largului – Târgu Neamţ se desfăşoară îngreunat (pe un fir, alternativ) la km 24, în zona localităţii Pipirig (sat Stânca), după ce pe carosabil au ajuns apă şi aluviuni, ca urmare a unei viituri puternice.