Un bărbat a murit după ce un autoturism şi un autotren s-au ciocnit. Traficul a fost blocat pe DN 1, în judeţul Bihor

Un bărbat a murit într-un accident rutier produs, duminică seară, pe DN 1, în judeţul Bihor, după ce un autoturism şi un autotren s-au ciocnit. În urma impactului, TIR-ul s-a răsturnat pe şosea, blocând ambele benzi, astfel că traficul a fost oprit în zona localităţii Borod.

RomaniaTV.net
16 sept. 2018, 17:54
Un bărbat a murit după ce un autoturism şi un autotren s-au ciocnit. Traficul a fost blocat pe DN 1, în judeţul Bihor

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bihor, Alina Dinu, a declarat pentru News.ro că, duminică seara, a avut loc un accident rutier în zona localităţii Borod, pe DN 1.

În accident au fost implicate un autoturism şi un autotren. „În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit leziuni care i-au provocat decesul”, a declarat Alina Dinu.

Potrivit sursei citate, autotrenul s-a răsturnat pe ambele benzi ale şoselei, astfel că traficul rutier a fost oprit în zona accidentului. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia a fost reluată, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţând că valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de mers Bucea – Borod.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Centru lINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă circulaţia rutieră a fost reluată total peDN 1, în localitatea Borod, judeţul Bihor, unde a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. În urmaevenimentului, şoferul autoturismului lovit de TIR, care anterior a fost rănit şi se afla în stare de inconştienţă, a decedat. Valorile de trafic sunt ridicate în prezent pe sensul de mers Bucea – Borod.