Un bărbat a murit după o tamponare în lanţ, în judeţul Hunedoara

Un bărbat de 52 de ani, din comuna Sălciua, judeţul Alba, a murit luni după o tamponare în lanţ care a avut loc pe DN7, în zona localităţii Veţel, în accident fiind implicate trei autoturisme şi o autoutilitară cu remorcă.

29 oct. 2018, 13:22
Un bărbat a murit după o tamponare în lanţ, în judeţul Hunedoara

Potrivit poliţiştilor, accidentul a fost generat de un bărbat de 43 de ani, din Bucureşti, care conducea o autoutilitară cu remorcă de la Deva spre Ilia. Din cauza vitezei excesive, acesta a tamponat din spate un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, pe care l-a proiectat în maşina din faţa lui.

„După avarierea celor două autoturisme, autoutilitara a pătruns pe contrasens, unde a tamponat autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 52 de ani, din comuna Sălciua, judeţul Alba. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 52 de ani”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală.

Accidentul de la Veţel este cel de-al treilea eveniment rutier produs luni în judeţul Hunedoara şi soldat cu victime omeneşti. În cursul dimineţii o femeie a murit după ce un autocar s-a răsturnat pe DN 7, pe raza comunei Tătărăşti, iar câteva ore mai târziu un bărbat a decedat după s-a lovit cu maşina de parapeţii unei treceri peste calea ferată, în comuna Baia de Criş.