Un bărbat a murit la cinematograf, din cauza unui scaun cu dispozitiv electronic

Accidentul s-a petrecut în data de 9 martie, în complexul cinematografic, The Star City. După o săptămână, bărbatul a murit din cauza traumatismelor suferite.

22 mart. 2018, 10:03
Un bărbat a murit la cinematograf, din cauza unui scaun cu dispozitiv electronic

Când se afla în sala de cinematograf, unde filmul care rula urma să se încheie curând, bărbatul a constatat  că nu mai avea telefonul mobil la el.

Aparatul căzuse între scaunele de cinematograf, iar el a încercat să îl recupereze. Din nefericire însă, scaunele care sunt dotate cu dispozitive electronice speciale pentru confort au prins capul bărbatului ca într-o menghină, atunci când acesta s-a aplecat să îşi salveze telefonul mobil.

Bărbatul s-a speriat şi a început să ţipe după ce capul rămăsese înţepenit între dispozitivele scaunelor electronice şi a suferit un infarct. Medicii l-au dus de urgenţă la spital, unde l-au internat şi l-au resuscitat.

Citeşte şi Tânără de 18 ani, ucisă de propriul telefon. Bateria a explodat în timp ce fata vorbea cu o prietenă FOTO

Din nefericire însă, după aproximativ o săptămână, bărbatul a murit vineri, în data de 16 martie, potrivit The Guardian.

Într-un comunicat de presă al Vue Intl. se spune că, „în urma incidentului ce a avut loc vineri, 9 martie, la cinematograful din Birmingham, confirmăm că un client a fost transportat la spital, în acea seară. Regretăm moartea lui din ziua de 16 martie”.

Primăria din Birmingham a iniţiat o anchetă în acest caz, mai scrie publicaţia britanică.