Un bărbat a murit şi altul e în stare gravă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon într-o clădire aflată în construcţie

Un bărbat a murit şi altul a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, luni după-amiază, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon în subsolul unei clădiri în construcţie, aflate în apropierea stadionului Viitorului din Ovidiu.

07 ian. 2019, 13:05
Un bărbat a murit şi altul e în stare gravă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon într-o clădire aflată în construcţie

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină în Ovidiu, după ce două persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon, acolo deplasându-se un echipaj SMURD şi elicopterul SMURD.

În momentul în care echipajele medicale au ajuns la faţa locului, unul dintre bărbaţi era inconştient, cu semne vitale, iar pentru cel de-al doilea s-a început protocolul de resuscitare. Primul pacient a fost preluat de elicopter şi dus în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar cel de-al doilea a fost declarat decedat.

Conform primelor cercetări, cei doi bărbaţi pregăteau materiale în subsolul unei clădiri în construcţie, aflată în apropierea stadionului Viitorul, unde utilizau un generator electric. După o perioadă, ei au oprit generatorul, au plecat, iar la întoarcere au coborât la subsol pentru a-l reporni, moment în care s-ar fi intoxicat.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Citeşte şi Maşină lovită de tren, în judeţul Constanţa. Două persoane au fost rănite