Un bărbat a reclamat la OPC că s-a îmbătat cu apă plată şi apoi s-a urcat la volan

Publicat: Vineri, 24 Noiembrie 2017 15:06 // Actualizat: Vineri, 24 Noiembrie 2017 15:32 // Sursa: romaniatv.net

Un bărbat a reclamat la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Harghita că s-a îmbătat cu apa plată cumpărată dintr-un supermarket. Bărbatul consideră că producătorul acesteia i-a pus viaţa în pericol, deoarece după ce a băut-o s-a urcat la volan.

Foto: steptohealth.com

Şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Harghita, Laurenţiu Moldovan, a declarat, vineri, pentru Mediafax, că un bărbat a reclamat că s-a îmbătat cu apă plată.

"Clientul a cumpărat dintr-un supermarket o apă plată şi după ce s-a urcat la volan a spus că simţea că îl ia cu ameţeli şi s-a îmbătat de la apă. A zis că producătorul este de vină pentru că i-a pus viaţa în pericol, dar şi vieţile celorlalţi participanţi la trafic. Noi ne-am făcut treaba. A trebuit să continuăm demersurile, am luat buletinele de analiză, ni le-a prezentat producătorul pentru lotul respectiv de apă. Evident că nu avea cum să se întâmple, iar apoi am încheiat acţiunea de control. Apa era bună, totul era în regulă", a spus Laurenţiu Moldovan.

În reclamaţie, clientul a scris "o poveste lungă" şi a explicat "la câte pericole s-a supus el şi ceilalţi participanţi la trafic".

Iniţial, consumatorul a făcut reclamaţie la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC).

"La noi reclamaţia a ajuns după, nu mai ţin minte exact", a mai spus Laurenţiu Moldovan.

Citeşte şi Reclamaţii la OPC: păpuşa gonflabilă se dezumfla, vânzătoarea de la alimentară face sex

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 nov 19:45
Răspunde | Votează email 0 email
POPESCU VASY
UN FEL DE A SPUNE TATI; TATI; TATI;::::ASTA SPUNE::::PE DOMNUL DACA IL INVITA CINEVA SAU O PERSONALITATE SE DUCE FARA SA STIE EXACT; CINE; UNDE; DE CE; PENTRU CE:::::::SI DE CE E ASA VITAL DE SE LASA CU CONSECINTE::::::ASTA SE VEDE CA SPUNE:::::::POATE SA AIBA SI OS SI SANGE REGAL CA TREBUIE SA STIE OMUL DE CE SI DE CE SUNT CONSECINTE::::::::
1
EUR
4.6669
RON
21 Oct
noapte 11 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H