Un bărbat a suferit mai multe traumatisme după ce s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al Spitalului CFR din Ploieşti

Un bărbat de 77 de ani a suferit mai multe traumatisme după ce s-ar fi aruncat, miercuri, de la etajul al treilea al Spitalului CFR din Ploieşti. Pacientul, care fusese operat, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă.

19 sept. 2018, 09:16
Un bărbat a suferit mai multe traumatisme după ce s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al Spitalului CFR din Ploieşti

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Prahova, un echipaj a fost solicitat, miercuri dimineaţă, la Spitalul CFR din Ploieşti, unde un bărbat de aproximativ 77 de ani ar fi căzut de la etajul al treilea, în curtea interioară a unităţii medicale.

La sosirea echipajului medicale, acesta prezenta politraumatism prin cădere de la înălţime, traumatism cranian mediu cu pierderea stării de conştienţă, traumatism la coloana vertebrală, fractură deschisă la nivelul femurului drept, fractură la gamba dreaptă.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Poliţia a deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Conform unor surse judiciare, bărbatul, care fusese operat de hernie inghinală, s-ar fi aruncat de la etajul al treilea.