Un bărbat a zăcut inconştient două zile în propria casă. Rudele au crezut că este beat

Un bărbat din judeţul Ialomiţa a fost bătut în propria casă şi lăsat în agonie două zile. În tot acest timp, rudele care au trecut să-l vadă au crezut că este beat. Bărbatul este acum în comă, iar medicii nu-i dau prea multe şanse de supravieţuire. Poliţiştii îl caută pe agresor.

22 apr. 2015, 06:00
Un bărbat a zăcut inconştient două zile în propria casă. Rudele au crezut că este beat

Bărbatul este din localitatea Bucu, judeţul Ialomiţa. Acesta a zăcut două zile fără ca cineva să-l ajute. Rudele au crezut că este beat, potrivit România TV.

M-am dus şi l-am găsit cu sânge la gură, dar eu am zis că este vin. Fiind în cameră, n-am văzut bine şi am zis că este beat. L-am lăsat să doarmă. Am zis să nu mă mai cert cu el. A fost un unchi de-al nostru să-l ia la muncă, a zis că s-o fi trezit din băut, şi l-a găsit umflat tot la faţă„, a declarat fiica bărbatului, Nicoleta Adomniţei.

Bărbatul a ajuns la spital în stare critică. Avea hemoragie craniană şi capul zdrobit. „Pacientul era comatos, comă 5. A fost victima unei agresiuni umane„, a declarat medicul Hossein Kazemi de la UPU Slobozia.

Pacientul a fost transferat la un spital din Capitală.

Poliţiştii îl caută pe agresor. Ei au deja un cerc de suspecţi şi au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Bărbatul este văduv, are patru fiice, cea mai mică de numai 4 ani.