Un bărbat care în 2016 a accidentat mortal doi copii în Galaţi, apoi a fugit din ţară, a fost din nou prins la volan fără permis

Bărbatul care în septembrie 2016 a intrat în plin cu maşina într-un grup de copii care se jucau pe trotuar, în judeţul Galaţi, omorând doi dintre ei, apoi a fugit din ţară, a fost prins din nou conducând fără pemis de conducere.

25 ian. 2018, 12:41
Un bărbat care în 2016 a accidentat mortal doi copii în Galaţi, apoi a fugit din ţară, a fost din nou prins la volan fără permis

Miercuri, Ivanciu Corcioveiu a fost văzut de poliţiştii gălăţeni în timp ce conducea o maşină pe un drum comunal din localitatea natală Măstăcani. A fost oprit de agenţi şi i s-a întocmit un nou dosar penal pentru conducere fără permis pe drumurile publice.

Acesta este cel de-al treilea dosar penal în mai puţin de trei ani, în care gălăţeanul de 26 de ani este acuzat de conducere fără permis.

În septembrie 2016, Ivanciu Corcioveiu a intrat în plin, cu maşina, într-un grup de copii care se jucau pe trotuar, într-o localitate din judeţul Galaţi, omorând doi dintre ei. Imediat după accident, Corcioveiu a fugit de la faţa locului şi apoi din ţară. În momentul comiterii faptei, nu avea permis de conducere, fiind în curs de cercetare penală într-un alt dosar în care era acuzat de conducere fără permis.

După accidentul în care a omorât doi copii, el a fugit din România, prin Republica Moldova către Italia. A fost dat în urmărire internaţională, a fost prins în oraşul italian Florenţa şi a fost adus sub escortă în România la sfârşitul lunii septembrie a anului 2016.

În ţară a fost arestat, iar în 2017 instanţa a decis să fie trimis în arest la domiciliu şi apoi să fie judecat sub control judiciar.

La începutul acestei săptămâni, şoferul ucigaş a vrut să fugă din ţară, el fiind prins la Vama Oancea în timp ce voia să iasă din România, deşi era dat în consemn la frontieră.

Poliţia judeţului Galaţi a confirmat informaţia şi a sesizat instanţa, solicitând un nou mandat de arestare pe numele lui, pentru încălcarea termenilor controlului judiciar.