Un bărbat căsătorit, şantajat de amantă. A intervenit poliţia

O tânără în vârstă de 23 de ani a fost prinsă în flagrant în timp ce primea bani de la un bărbat cu care avea o aventură.

16 nov. 2017, 17:00
Un bărbat căsătorit, şantajat de amantă. A intervenit poliţia

Tânăra i-a cerut iubitului său, un bărbat de 46 de ani, suma de 2.000 de lei pentru a nu-i spune soției sale despre aventura pe care au avut-o.

„La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii au prins în flagrant delict o fată de 23 de ani din Brezoi, în timp ce primea de la persoana vătămată, un bărbat de 46 de ani, suma de 1.000 de lei, pentru a nu anunța familei acestuia despre relația extraconjugală pe care o aveau. În cursul zilei, persoana vătămată s-a prezentat la poliție, sesizând că, în urmă cu o lună de zile a început o o relație extraconjugală cu o tânără din Brezoi si că aceasta îi solicită diferite sume de bani, pentru a nu spune familiei bărbatului. Ultima oară, fata ar fi cerut suma de 2.000 de lei, bărbatul promițându-i că îi va da pentru început 1.000 de lei și stabilind un loc și o oră de întâlnire. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești, Brezoi și Postului de poliție Berislăvești s-au deplasat la locul indicat, în Călimănești și au depistat persoană bănuită în timp ce primea banii”, se arată într-un comunicat al Poliției Vâlcea.

Citeşte şi Tânăr arestat după ce şi-a șantajat fosta iubită că va publica pe net fotografii indecente cu ea