Un bărbat dat dispărut în septembrie a fost găsit mort într-o pădure din Neamţ. Avea la el un bilet de avion şi bagaje

Ieşeanul care a dispărut în luna septembrie, după ce a divorţat de nevastă şi i-a spus că se mută în Anglia, a fost găsit mort într-o pă­dure din Neamţ, cel mai probabil prin spânzurare. Cadavrul a fost găsit în data de 21 septembrie, dar abia acum poliţiştii de la Biroul Urmăriri Iaşi au reu­şit să-l identifice, potrivit ziaruldeiasi.ro.

RomaniaTV.net
06 nov. 2018, 07:29
Un bărbat dat dispărut în septembrie a fost găsit mort într-o pădure din Neamţ. Avea la el un bilet de avion şi bagaje

Constantin Carp, în vârstă de 40 de ani, fusese dat dispărut oficial la Poliţie, după sesizarea fostei neveste, pe data de 2 septembrie. Constantin please de acasă pe 30 august, a dormit la un prieten, apoi pe 31 trebuia să se îmbarce în avionul de la ora 16 de pe Aeroportul Iaşi, spre Londra.

Potrivit sursei citate, pe data de 1 septembrie, fosta soţie a lui Con­stantin Carp a fost contactată de către acesta printr-un apel video, dintr-o pădure. El era întins în iarbă şi avea sub cap un rucsac. Carp i-ar fi spus soţiei că nu trebuie să se simtă vinovată de ceea ce va face el, să fie fericită şi să îşi vadă de viaţa sa, apoi telefonul s-a închis şi nu a mai răspuns la apeluri.

De asemenea, femeia le spusese po­liţiştilor că bărbatul se schimbase în mod ciudat imediat după divorţ, iar înainte de a o suna pe ea, el l-a apelat şi pe tatăl lui, căruia i-a spus că a ajuns în Anglia şi că nu se va mai întoarce vreodată la Iaşi.