Bărbatul din Bucureşt călcat de TRAMVAI este ÎN VIAŢĂ. ISU anunţase iniţial că A MURIT

Un bărbat a fost călcat de tramvai. Evenimentul s-a petrecut pe Şoseaua Viilor din Capitală.

14 ian. 2018, 16:53
Bărbatul din Bucureşt călcat de TRAMVAI este ÎN VIAŢĂ. ISU anunţase iniţial că A MURIT

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov revine cu precizări legate de bărbatul lovit de un tramvai pe Şoseaua Viilor din Capitală, afirmând că acesta a fost resuscitat şi transportat la spital. Iniţial, ISU anunţase că bărbatul „a suferit răni incompatibile cu viaţa”.

Reprezentanţii ISU au transmis iniţial că bărbatul a fost scos de sub tramvai fără semne de viaţă, iar ulterior au revenit cu precizări.

„Bărbatul are 60 de ani şi a fost scos de sub tramvai în stop cardio-respirator. După mai multe manevre de resuscitare ce au durat câteva zeci de minute, bărbatul a prezentat semne vitale, astfel că a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni”, a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost surprins sub tramvai, duminică, în intersecţia Şoseaua Viilor cu strada Constantin Istrati din Bucureşti.

Gabriela Firea: Studiem posibilitatea accesului bicicliştilor pe culoarul unic dedicat tramvaiului

O echipă de descarcerare şi o ambulanţă SMURD au intervenit imediat în apropierea staţiei de tramvai, unde s-a produs accidentul, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.