Un bărbat din Carei a murit strivit de un microbuz care s-a răsturnat peste el FOTO

Un bărbat de 51 de ani din Carei a murit, miercuri, după ce un microbuz s-a răsturnat peste el pentru că a cedat cricul, victima aflându-se sub vehicul pentru a demonta o piesă din componenţa caroseriei. Incidentul a avut loc în curtea unui atelier de fier forjat, bărbatul nefiind angajat, astfel că poliţiştii fac cercetări.

22 nov. 2017, 12:29

Pompierii din Satu Mare au intervenit, în urma unui apel la 112, pentru a încerca să salveze un bărbat de 51 de ani peste care s-a răsturnat un microbuz, în curtea unui atelier de fier forjat din municipiul Carei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, bărbatul se băgase sub vehicul pentru a demonta o piesă din componenţa caroseriei, dar cricul a cedat.

Când echipajele de salvare au ajuns, bărbatul avea pielea violet, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, fiind declarat decedat.

„Victima a fost extrasă de sub autoutilitară cu ajutorul accesoriilor din dotare ale echipajului de descarcerare. Din nefericire, în pofida eforturilor de resuscitare, victima nu a supravieţuit”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop.

Poliţiştii spun că victima nu fusese angajată la respectivul atelier, astfel că se fac cercetări privind împrejurările în care aceasta a decedat.

Citeşte şi Tragedie în Mehedinţi. Tată şi fiu morţi în timp ce încercau să salveze un bărbat intoxicat într-o cisternă cu bere