Caz şocant în Gorj. Un bărbat şi-a atacat soţia cu cuţitul şi a rănit-o la gât. Este a opta oară când o taie

Orbit de gelozie şi ameţit de aburii alcoolului, un bărbat de 62 de ani a vrut luni-noapte să-şi omoare soţia. El a tăiat-o la gât, însă rana nu era într-o zonă vitală, iar medicii au reuşit să o salveze pe femeie. Agresorul riscă acum să rămână după gratii tot restul vieţii.

29 iul. 2014, 05:31
Caz şocant în Gorj. Un bărbat şi-a atacat soţia cu cuţitul şi a rănit-o la gât. Este a opta oară când o taie

Totul s-a petrecut în localitatea Budulea, judeţul Gorj. Bărbatul a venit acasă după ce băuse câteva pahare. S-a luat la ceartă cu soţia şi nu i-a trebuit mult să sară la gâtul femeii cu un cuţit, potrivit România TV.

I-a tăiat gâtul soţul. Se certau des, a mai fost tăiată de atâtea ori. A mai încercat s-o omoare„, a declarat unul dintre vecinii femeii agresate.

Tăiată la gât, femeia a reuşit să fugă la o vecină şi să-i povestească totul. Aceasta a sunat imediat la 112. Oamenii au spus că nu este prima oară când bărbatul îşi bate soţia. „Se bat des. Nu este prima dată când se bat. Motive nu au, se îmbată şi se iau la bătaie. Este a opta oară când a tăiat-o„, a declarat o localnică.

Femeia a fost dusă de urgenţă la spital, iar medicii au reuşit să-i salveze viaţa. „A fost adusă la spital o femeie de 56 de ani, agresionată de soţ. Prezenta o plagă înjunghiată latero-cervicală. Femeia era în şoc hemoragic. A fost trimisă de urgenţă în serviciul de computer tomograf. Femeia a fost adusă în stare destul de gravă„, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Târgu Jiu.

Bărbatul agresiv a fost reţinut pentru 24 de ore şi se află în arestul poliţiei. „Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Teleşti, şi-a agresat soţia lovind-o cu un cuţit în zona gâtului. Poliţiştii au constituit un dosar penal„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian.

Bărbatul va ajunge şi în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă ani grei de închisoare.

Citeşte şi: DATE ALARMANTE: Anual, 600.000 de românce cad VICTIME ale violenţei domestice