Un bărbat din Maramureş cere EUTANASIEREA familiei sale din cauza sărăciei în care trăieşte

Un bărbat din Borşa, Maramureş, disperat din cauza pierderii locului de muncă şi a sărăciei în care trăieşte familia, a înregistrat o cerere de eutanasiere la primăria din oraş.

13 dec. 2014, 14:30
Un bărbat din Maramureş cere EUTANASIEREA familiei sale din cauza sărăciei în care trăieşte

Grec Gavrila (48 de ani), cel care pana acum jumatate de an se considera capul familiei formate din 5 persoane, a ajuns in ipostaza de a-si condamna familia la moarte din disperarea ca nu le mai poate oferi conditii normale de viata, scrie cancan.ro.

Dupa ce mi-am pierdut locul de munca, unde am lucrat ca electrician, si aveam o vechime de patru ani, am cautat sa-mi gasesc de munca, insa mi-a fost imposibil. Am auzit ca pentru cei cu situatii dificile se ofera ajutoare de la primarie. Am fost acolo si m-am simtit cel mai umilit om din lume cand mi-au explicat ca noi nu putem beneficia pentru ca nu avem niciun venit! Care este rostul ajutorului daca nu pentru cei care nu au nimic?!„, a declarat Grec Gavrila.

Situatia este foarte dificila, mai ales ca nici sotia barbatului nu lucreaza, iar asta l-a impins sa ia o masura extrema.

„Singurul venit este alocatia copiilor! Motiv pentru care am inregistrat o cerere de eutanasiere la primarie, insa nu am primit niciun raspuns. Nu le-am spus nimic copiilor, iar sotia nu mi-a spus nimic cand i-am zis de intentia mea. Sunt un om disperat care vrea sa munceasca, nu pot sa ma uit la familia mea cum sufera atat de mult”, sustine barbatul.

Cei cinci membri ai familiei Gavrila locuiesc in conditii greu de imaginat, mai exact o camera pe care trebuie s-o imparta toti, fara pic de intimidate.