Un bărbat din Mehedinţi îl acuză pe primar că l-a bătut crunt

Scandal monstru în Mehedinţi unde primarul oraşului Baia de Aramă este acuzat că a bătut un bărbat în plină stradă până l-a lăsat inconştient. S-ar fi întâmplat pentru că omul îl critica pe Facebook. Bărbatul bătut este în spital, a făcut şi plângere la Poliţie. Primarul însă neagă totul şi spune că nu are nicio legătură cu aceste acuzaţii.

30 oct. 2015, 13:32
Un bărbat din Mehedinţi îl acuză pe primar că l-a bătut crunt

Barbatul il acuza pe primarul orasului, Rafael Dunarintiu, ca s-a razbunat pe el si i-a aplicat o bataie sora cu moartea, motivul fiind niste postari pe Facebook ale barbatului, prin care ii cere socoteala primarului ca nu a creat locurile de munca promise in campania electorala, scrie news-mehedinti.ro.

Declaratiile victimei au fost facute publice, barbatul ajungand la spital cu mai multe plagi. Victima sustine ca nu a facut nimic gresit, decat ca a postat pe propria lui pagina de Facebook niste comentarii la adresa edilului sef.

De asemenea, barbatul mai povesteste ca a fost amenintat de catre primarul Dunarintiu cu privire la aceste postari, dupa care a primit o bataie zdravana chiar de la edil.

În acea seară, dânsul împreună cu încă patru persoane m-au abordat în faţa Casei de Cultură şi au început să mă ia la bătaie, pe motiv că mă iau de familiile lor şi postez pe Facebook nişte articole„, a spus bărbatul.

Dacă eu am atins acest om sau pe orice persoană în cei 38 de ani pe care îi am, aşa să-mi ajute mie Dumnezeu. În rest cred că instituţiile statului vor face lumină în acest caz„, a declarat primarul.

Cazul a ajuns in atentia reprezentantiilor IPJ care fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele incidentului.

Citeşte şi Un primar, cercetat după ce a bătut un localnic în Primărie