Un bărbat din oraşul Borşa, decedat în urma unei viituri

Un bărbat din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, şi-a pierdut viaţa după ce a fost luat de o viitură puternică produsă în urma unei furtuni, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Prefecturii Maramureş, Dan Bucă, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
30 iul. 2018, 05:41
Un bărbat din oraşul Borşa, decedat în urma unei viituri

„Toate indiciile noastre din mărturiile localnicilor conduc spre presupunerea că bărbatul în vârstă de 58 de ani dintr-un cartier al oraşului Borşa s-ar fi dezechilibrat şi căzut în apa care curgea cu mare putere de pe versantul muntos. Aşteptăm rezultatul necropsiei pentru a putea stabili cauza decesului”, a spus Dan Bucă.

Reprezentanţii IPJ Maramureş au confirmat că trupul bărbatului a fost transportat la morga spitalului orăşenesc pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Potrivit autorităţilor locale, evenimentul s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute pe fondul unei furtuni de mare intensitate care a durat mai multe ore, timp în care precipitaţiile căzute au înregistrat 58,5 l/ mp. Torenţii de apă şi viiturile au afectat în oraşul Borşa, localitate aflată la poalele Munţilor Rodnei, opt gospodării şi anexele. Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă urmează să comunice Prefecturii Maramureş o estimare a pagubelor produse.