Un bărbat din Suceava a murit după ce a băut lichid de parbriz

Sfârşit tragic pentru un bărbat din Suceava. Acesta a băut din greşeală lichid de parbriz. Bărbatul a încurcat sticla de băutură cu cea în care se afla soluţia toxică. Medicii nu l-au mai putut salva.

19 dec. 2017, 09:18
Un bărbat din Suceava a murit după ce a băut lichid de parbriz

Caz înfiorător în județul Suceava, unde un bărbat a murit după ce a băut lichid de parbriz. Echipajul de la ambulanță l-a găsit în stare gravă, însă nu l-a mai putut salva din cauza intoxicației care i-a fost fatală.

În stare de șoc, rudele povestesc că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Dorna Arini a început să bea alcool cu nemiluita de sărbătoarea Sfântului Nicolae și de atunci era în fiecare zi în stare de ebrietate, notează Monitorul de Suceava.

Omului i s-a făcut rău și a fost preluat de ambulanță, vineri seara, fiind internat de urgență la Spitalul Municipal Vatra Dornei, pentru că băuse alcool și lichid de parbriz.

La câteva ore după internare, omul s-a stins din viață, cu toate eforturile medicilor de a-l salva. Cantitatea de lichid de pabriz pe care a înghițit-o s-a dovedit a-i fi fatală, susțin cadrele medicale.

Incidentul a intrat acum în atenția polițiștilor care au demarat o anchetă în acest caz.

În urmă cu opt ani, un student din Iași a fost internat la Cclinica de Toxicologie, după ce a băut lichid de parbriz pentru a-și pune capăt zilelor.

Citeşte şi Au murit pentru că au băut lichid de parbriz în loc de alcool