Un bărbat gol şi înarmat a deschis focul într-un restaurant dintr-un oraş american. Cel puţin patru morţi şi patru răniţi

Bărbatul, în pielea goală şi înarmat a ucis patru persoane şi a rănit patru după ce a deschis focul în restaurantul Waffle House din Nashville, din statul american Tennessee.

22 apr. 2018, 10:59

Atacul s-a produs în jurul orei locale 03:30, într-un local popular, frecventat de mulţi clienţi. Poliţia a informat că bărbatul este alb şi fără haine pe el, cu excepţia unei jachete de culoare verde cu care s-a acoperit când a intrat în localul unde a comis atacul armat.

Individul avea o armă de tip AR-15, a precizat poliţia care a lansat o urmărire pentru prinderea criminalului care fugise între timp de la locul faptei.

Una dintre victimele acestui atac a fost transportată la Spitalul Universitar Vanderbilt şi se afla în stare critică. Din păcate, aceasta a decedat.

Poliţia l-a dat în urmărire pe fugar, precizându-i semnalmentele, iar trupele speciale au încercuit zona şi au pornit pe urmele criminalului. 

Suspectul ar fi identificat ca Travis Reinking, din Morton, Illinois.

Martorii oculari au spus că unul dintre clienţii localului ar fi reuşit să îl deposedeze pe criminal de arma cu care trăgea în clienţii restaurantului.