Un bărbat înarmat a luat ostatici într-un spital din Istanbul

Un bărbat înarmat a pătruns în interiorul unui spital de psihiatrie din Istanbul şi a luat ostatice mai multe persoane, între care şi membrii ai personalului spitalului.

01 feb. 2017, 14:34
Un bărbat înarmat a luat ostatici într-un spital din Istanbul

Bărbatul era înarmat când a atacat spitalul. El s-a izolat într-o încăpere a spitalulu. Pacienţii personalul spitalului Cerahpasa au fost evacuaţi, miercuri, după ce bărbatul ameninţa că va ucide mai multe persoane, iar apoi se va sinucide.

Ulterior, s-a dovedit că bărbatul era poliţist şi intrase înarmat în spital. El a primit îngrijiri medicale în urma incidentului, informează bbc.com. 

Ofiţerii de poliţie care au venit la locul atacului au negociat cu acesta. În final, bărbatul a s-a liniştit. De asemenea, presa turcă a mai informat că nu a fost vorba despre o luare de ostatici propriu-zisă şi că bărbatul primea tratament medical psihiatric de aproximativ 2 ani.

Citeşte şi Ministru internat în spital. Atribuţiile sale au fost preluate temporar de secretarul de stat

Presa a dezminţit şi faptul că incidentul a fost „o criză a ostaticilor”,  spunând că bărbatul se afla singur în rezerva lui din spital în momentul în care a fost curpins de o criză nervoasă şi a devenit mai agitat.  Nicio persoană nu a fost rănită sau agresată de poliţistul cu probleme psihice, au precizat autorităţile spitalului.