Un bărbat, înjunghiat pe stradă, la Brăila. Agresorul a fugit şi este căutat de poliţişti

Un bărbat a fost înjunghiat, duminică după-amiază, pe o stradă din municipiul Brăila, în urma unui conflict, iar agresorul a fugit de la locul faptei, lăsând victima într-o baltă de sânge. Incidentul are loc la trei zile după ce un bărbat a fost împuşcat pe stradă, la Brăila.

28 mai 2017, 16:16
Un bărbat, înjunghiat pe stradă, la Brăila. Agresorul a fugit şi este căutat de poliţişti

Incidentul a fost semnalat Poliţiei duminică după-amiază la numărul de urgenţă 112, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Brăila, Laura Dan. Conform sesizării, doi bărbaţi ar fi avut un conflict, iar unul dintre ei ar fi fost înjunghiat şi lăsat în stradă, într-o baltă de sânge.

Primele date arată că incidentul s-a produs la intersecţia străzii Republicii cu Bulevardul Dorobanţi din municipiul Brăila.

Cei doi bărbaţi s-ar fi aflat iniţial în sediul unei agenţii de pariuri, unde ar fi început să se certe. La un moment dat, ei ar fi ieşit afară, s-ar fi luat la bătaie, iar unul dintre ei ar fi scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe celălalt, după care a fugit.

Victima se află acum la spitalul din Brăila, în timp ce agresorul, care este identificat, potrivit Poliţiei, este căutat de poliţişti, fiind instituite filtre la ieşirile şi intrările în oraş.

Vineri, tot la Brăila, un bărbat a fost împuşcat pe stradă şi a murit ulterior, la spital. Agresorul şi complicele acestuia au fost prinşi sâmbătă seară, fiind reţinuţi şi apoi arestaţi. La audieri, unul dintre suspecţi ar fi recunoscut că a tras cu un pistol Glock asupra victimei. Bărbaţii ar avea legături cu diverse clanuri interlope din Brăila.

Citeşte şi Tânărul împuşcat pe o stradă în Brăila a murit la spital