Un bărbat oferă un premiu de 10.000 dolari persoanei care îi va găsi o IUBITĂ FOTO

Ren Lu You, din Birmingham, Alabama, oferă 10.000 de dolari celui care îi va găsi o prietenă. Există însă o condiţie, relaţia trebuie să reziste cel puţin şase luni.

08 iul. 2015, 11:36

Americanul de 29 de ani a lansat un site unde oricine îi poate propune femei cu care ar putea să se întâlnească: surori, verişoare, vecine, prietene, colege de serviciu, lista este deschisă tuturor. Astfel, cel care îi intermediază întâlnirea ce va duce la o relaţie stabilă va fi recompensat cu 10.000 de dolari, potrivit Dateren.

Citeşte şi A pus o POZĂ CU IUBITA pe Facebook, însă ce a urmat întrece orice imaginaţie FOTO

Barbatul s-a mutat recent in Birmingham, dupa ce a locuit in Boston, unde a studiat afacerile, si isi doreste o iubita. A mers la mai multe intalniri, dar toate au fost dezastruoase, dupa spusele sale. In plus, e de parere ca sistemul sau de „dating” ar putea fi imbunatatit si ca metoda sa i-ar face si multa „economie” de timp. Asa ca a venit cu aceasta idee, care sa-i mareasca sansele de a-si gasi o iubita.

In plus, spune el, nici nu are foarte mult timp liber pe care sa-l piarda prin baruri cautand pe cineva, jobul, unul in domeniul financiar, ocupandu-i 12 ore din zi. Barbatul nu are pretentii exagerate de la viitorea iubita. Isi doreste doar sa gaseasca pe cineva careia sa-i poata deveni prieten. Aceasta persoana trebuie insa sa poata face diferenta dintre „astronomie” si „astrologie”, sa fie curioasa, activa si sa vrea sa mearga la film intr-o sambata seara.

Citeşte şi 5 cuvinte cu care cucereşti orice bărbat. Află cum îl poţi face să fie al tău cât ai clipi!

Oamenii sunt dispusi sa plateasca sume imense pentru o gramada de lucruri mai putin importante„, a declarat el.

You se descrie ca fiind nefumator si mentioneaza ca nu are copii sau animale de companie. Afirma ca ii plac filme precum „Inception”, „Gattaca” sau „Requiem for a Dream”. La capitolul seriale, mentioneaza „Game of Thrones”, „Arrested Development” sau „Breaking Bad”.