Un bărbat şi-a asmuţit câinele asupra unui poliţist. Omul legii a fost spitalizat după ce a fost atacat de patruped

Un poliţist din Sălaj a ajuns la spital după ce un bărbat şi-a asmuţit câinele asupra lui. Proprietarul animalului, un ciobănesc de talie mare s-a supărat că barul din comună este închis şi a distrus mai multe geamuri şi mese din local.

RomaniaTV.net
08 aug. 2017, 10:34
Un bărbat şi-a asmuţit câinele asupra unui poliţist. Omul legii a fost spitalizat după ce a fost atacat de patruped

Proprietarul câinelui, un bărbat în vârstă de 48 de ani din localitatea Sici, comuna Pericei, îşi va petrece următoarele 30 de zile în arest, sub acuzaţiile de ultraj şi distrugere. Lucrurile au degenerat după ce acesta a distrus mai multe bunuri dintr-un magazin sătesc, printre care scaune, pahare şi o masă, după care a plecat spre casă.

Citeşte şi Poliţist lovit cu maşina de un şofer dat în urmărire

La faţa locului au fost solicitaţi poliţiştii Postului Pericei, care s-au deplasat la casa sălăjeanului agresiv, unde, acesta a ieşit în faţa casei, şi-a luat câinele Ciobănesc mioritic în braţe şi l-a aruncat spre unul dintre oamenii legii. Animalul l-a muşcat de braţ pe agentul de poliţie, victima fiind transportată cu ambulanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cursul aceleiasi zile, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru ca apoi, magistraţii Judecătoriei Şimleu Silvaniei să aprobe propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de distrugere şi ultraj.