Un bărbat şi-a ucis părinţii tăindu-le gâtul. „Tata l-a omorât pe Ioan Botezătorul. Aşa a vrut Domnul” VIDEO

Crimă teribilă. Un bărbat din Suceava şi-a ucis părinţii dupa care le-a aruncat trupurile într-o râpă. Criminalul i-a şocat pe anchetatori. Fără nicio remuşcare le-a spus procurorilor că s-a răzbunat pe cei care i-au dat viaţă pentru că tatăl său l-a ucis pe Sfântul Ioan Botezătorul.

18 dec. 2014, 06:27
Un bărbat şi-a ucis părinţii tăindu-le gâtul. „Tata l-a omorât pe Ioan Botezătorul. Aşa a vrut Domnul” VIDEO

Poliţiştii au fost alertaţi de un localnic care a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit într-o râpă cadavrul bărbatului de 77 de ani, informează România TV. La câţiva metri distanţă a fost găsită şi soţia acestuia, în vârstă de 71 de ani.

Citeşte şi CRIMĂ SADICĂ. Copil de numai 5 ani, OMORÂT cu cruzime. IMAGINILE CUMPLITE au cutremurat o lume întreagă

Ambele cadavre prezentau leziuni de tăiere în zona gâtului. Poliţiştii le-au identificat pe victime şi au mers la locuinţa lor, aflată la 3 kilometri. Acolo l-au găsit pe fiul celor doi, un bărbat de 46 de ani. Acesta a recunoscut, senin, că şi-a ucis părinţii, întrucât a trebuit să ducă la capăt munca Domnului. Le-a spus poliţiştilor că tatăl său l-a ucis pe Ioan Botezătorul.

Citeşte şi Femeia agresată de vecin pentru 30 de lei a murit în chinuri groaznice. „Avea capul spart, pelvisul rupt….”

Îngroziţi de cele întâmplate, poliţiştii l-au reţinut imediat pe bărbat. El urmează să fie supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut discernământ când a comis dublul asasinat.