Un bărbat şi-a transformat maşina într-o casă şi a început să se plimbe prin lume: Am ajuns şi în România FOTO

Un bărbat de 26 de ani din Marea Britanie a renunţat la viaţa normală pe care o avea pentru a pleca într-o aventură prin Europa. Astfel, el şi-a transformat maşina într-o casă şi a plecat la drum.

31 ian. 2015, 13:46

Mike Hudson, de 26 de ani, s-a săturat de viaţa sa din Marea Britanie, motiv pentru care a şi-a plănuit o excursie de 16.000 de kilometri prin Europa în propria maşină, potrivit Mirror.

Citeşte şi JONATHAN LEGG, un explorator de modă nouă: „Călătoriile sunt cel mai bun profesor pentru oricine şi orice”

Tânărul şi-a transformat maşina de doar 2.500 de lire, un LDV Convoy într-o garsonieră dotată cu baie, bucătărie şi panouri solare. Mai mult, el doarme într-un hamac. Înainte să plece în excursie, bărbatul a muncit timp de patru luni pentru a-şi pune la punct vehiculul.

Locuiesc în Sheffield şi iubesc oraşul acesta. Aveam mulţi prieteni în Marea Britanie, aveam o casă pe care o închiriez alături de un prieten şi un loc de muncă bun. Cu toate acestea, aveam o viaţă anostă înainte să încep călătoria. Aşa că am vrut ceva diferit, o aventură, o experienţă şi o provocare„, a declarat Mike. 

 

Excursia a început cu 4.500 de lire, iar în prezent trăieşte cu 10 lire pe zi, bani pe care îi câştigă din ajutorul primit de la autostopişti şi din veniturile câştigate din blogul de călătorie pe care îl are.

Până acum am călătorit din Anglia în Franţa, Spania, Portugalia, apoi m-am dus spre est în Germania, Austria, Slovenia, Ungaria, România, Bulgaria şi acum am ajuns în Grecia, în Santorini„, a explicat bărbatul.