Un bărbat şi o femeie au murit după ce au fost loviţi pe trecerea de pietoni

Un bărbat şi o femeie din Petroşani au fost loviţi în plin în timp ce traversau regulamentar strada. La faţa locului a venit ambulanţa, dar cei doi au murit în drum spre spital.

RomaniaTV.net
18 apr. 2014, 05:36
Un bărbat şi o femeie au murit după ce au fost loviţi pe trecerea de pietoni

Accident teribil în cursul nopţii de joi la Petroşani, unde un bărbat şi o femeie au murit după ce au fost loviţi pe trecerea de pietoni, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident teribil în judeţul Vrancea din cauza vremii: Un om a murit, alţi doi sunt în stare gravă

Cei doi traversau regulamentar strada, când au fost loviţi în plin de un şofer care nu le-a acordat prioritate. În urma impactului violent, atât femeia, cât şi bărbatul au suferit traumatisme extrem de grave. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o ambulanţă, însă cei doi au murit în drum spre spitalul de urgenţă din Petroşani. Şoferul este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi Doi tineri au murit, iar o fată a ajuns la spital în urma unui accident petrecut la ieşirea din Arad

A surprins şi a accidentat grav două persoane care au fost transportate la Spitalul din Petroşani, unde au decedat. În cauza se efectuează cercetari pentru ucidere din culpă sub supravegherea procurorului din cadrul Tribunalului Petroşani„, a declarat Florin Marza, şef Poliţia Rutieră Petroşani.